MATEK-SAMSON REGULERING AS

 
     
  MATEK-SAMSON
REGULERING AS
i Norge
   
MATEK-SAMSON REGULERING AS har siden 1989 representert SAMSON i Norge. Først under navnet MATEK REGULERING, men da SAMSON gikk inn på eiersiden i år 2000, endret navnet seg til MATEK-SAMSON REGULERING. På denne tiden flyttet vi også inn i nye lokaler i Porsgrunnsveien 4. Her har vi fine, lyse kontorlokaler, verksted og lager.

 

På vårt verksted monteres og testes nye ventiler, og vi overhaler og reparerer brukte ventiler.

Vi utfører ventilberegninger basert på kundens data, og forsøker på alle måter å sikre at våre kunder får de ventilene de har behov for.

Vårt leveringsprogram er basert på SAMSON kontrollventiler og selvregulerende ventiler. I tillegg har vi noen utfyllende agenturer for manuelle ventiler og tilbehør til SAMSON sortimentet.

SAMSON er en tysk ventilprodusent grunnlagt i 1907 av Hermann Sandvoss. Hovedkontoret ligger i dag i Frankfurt am Main. Med alle sine fabrikkenheter, kontorer og agenter verden over, har SAMSON i dag ca. 3400 ansatte. SAMSON er fortsatt eid av etterkommere av grunnleggeren.

For mer informasjon om SAMSON AG, klikk her for ytterligere informasjon på engelsk.

 

 Omfattende varelager


MATEK-SAMSON REGULERING AS er kvalifisert i Achilles og Sellihca som leverandør av reguleringsventiler og tilbehør.

 

Achilles brukes i dag av til sammen 36 selskap i oljeindustrien på norsk og dansk sokkel med en leverandør-database på ca. 3.000.

Sellihca brukes i dag av mer enn 175 nordiske energiselskaper med en leverandør-database på 3.500-4.000.

Begge kvalifikasjonsordningene brukes for å identifisere og kvalifisere leverandører og som basis når kunde setter opp sine tilbyderlister.

 

  Achilles og Sellihca sertifisert


SAMSON er anerkjent verden over for høy kvalitet, entreprenørånd og innovasjonskraft. SAMSON er ikke bare kjent for et komplett produktsortiment innenfor instrumentering og regulering, men tilbyr også de mest moderne integrerte automasjonssystemer. Vårt fagområde strekker seg fra oppvarming og air-condition-teknologi til bruk i de største kjemiske anlegg. SAMSON opererer der det er kontrollert flyt av damp, gasser og væsker.

Historien om SAMSON er fylt med oppfinnelsesånd . Det startet i 1907 da selskapet ble grunnlagt av Hermann Sandvoss. Hans første patent markerte begynnelsen på en utvikling som fortsatt i dag representerer en av selskapets viktigste produktsortiment: selvregulerende ventiler.

Siden 1916 har SAMSON´s fabrikk og hovedkontor vært lokalisert ved elva Main i Frankfurt, Tyskland, med produksjon, produktutvikling, administrasjon og lager. 

SAMSON og de tilknyttede selskapene består av ca. 3400 dyktige fagfolk med et ekte engasjement for SAMSON.

 

  SAMSON hovedkvarter
  i Frankfurt, Germany